OM FAVRSKOV BELÆGNING

VORES ARBEJDE

Hos Favrskov belægning anno 2006 får du ofte lidt mere end du forventer.

Ekspertise og kreativitet der skaber unikke resultater. Vi er specialister i mange af fagets finesser og har stor erfaring indenfor belægning og anlægsgartneri.

Vi ser frem til et spændende samarbejde mellem dine ønsker og vores erfaring og kompetencer.

Tilbud gives selvfølgelig ganske uforpligtende.

VORES VISION

Vores vision er at skabe smukke udendørs arealer, skabt med form og funktion, der puster nyt liv husets helhed. Hver enkelt opgave kræver en unik løsning og tilpasses i sammenspil med huset og dets omgivelser og i et stærkt samarbejde med din vision for det endelige resultat. Vi kan laver total løsninger lige fra første møde til endelige levering.

VORES PROCESS

Du er med fra start til slut. De bedste resultater skabes gennem samarbejde. Vi har mange års erfaring og deler gerne ud af den og kommer med inputs hvis du ikke selv er helt klar over hvilken løsning, du skal vælge.

1. Første møde

Alle projekter starter med enten et fysisk møde, hvor vi får sat ansigt på hinanden, eller over telefonen. Her snakker vi om din vision for dit nye projekt. Ligeledes gennemgår vi detaljerne omkring form og funktion. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og kigger på det.

2. Tilbud & Aftale

Efter det indledende møde udarbejder vi et tilbud. Alle forhold bliver beskrevet, så du ved præcist, hvad du får for prisen. Når alle er tilfredse indgås der en aftale og projektet kan gå i gang.

3. Arbejdet udføres

Projektet går i gang og der vil altid være mulighed for at komme med inputs undervejs. Eventuelle ændringer og tillæg aftales løbende. Vi udføre arbejdet til alle er tilfredse, og går ikke før der er ryddet op.

Kontakt os for uforpligtende tilbud:

Tlf: 60 14 51 06

Email: kontakt@favrskovbelaegning.dk